Augustus 2014. Nietsvermoedend besloot ik me op te geven voor de Magic Business Challenge van Simone Levie en Dolly Heuveling van Beek. Dat was echt super! Werken aan je bedrijf met heel veel anderen. Dat was inderdaad magisch. Aan het eind werd ik op de hoogte gebracht van hun programma’s. Wat het precies inhield wist ik niet, maar wel dat ik MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) van Simone moest doen. Het meditatieprogramma van Dolly kreeg ik erbij….

Er braken twee jaar aan waar ik met gemengde gevoelens op terug kijk. Heel veel bloed, zweet en tranen, zoeken naar wat voor mij de bedoeling was, hoe ik het allemaal voor elkaar zou krijgen. Angst voor zichtbaarheid die opeens hevig opkwam tijdens een van Dolly’s meditaties en me in een diepe put deed belanden. Mijn eigen diepe donkere put waarvan ik de bodem en de wanden grondig heb mogen onderzoeken. Wanhoop, faalangst, oordelen over mezelf terwijl ik de ene na de andere MPOP’per de prachtigste online programma’s zag lanceren. Een zware les in geduld. Het voelde alsof ik bleef hangen, ik liep vast in de techniek, in mijn overvloed aan ideeën, onzekerheid.

En er was inspiratie, enthousiasme, plezier. Ik ontmoette (voornamelijk online) nieuwe maatjes voor het leven, een nieuwe manier van werken, mogelijkheden die ik niet voor mogelijk had gehouden en nu een wereld voor me openden. Ik durfde onder ogen te zien waarom ik hier ben, wat mijn missie is en daar werk van te maken. Stapje voor stapje verder te gaan, hoe zwaar het af en toe ook leek. Ik maakte plannen, ontdekte nieuwe en tegelijk oude en vertrouwde dingen, gaf ze vorm, ontdekte dat het werkte, kwam binnen no time uit de put en …. kreeg opeens het plaatje rond. 

Nu ben ik zover, ik mag de boer op mijn mijn eigen online traject!

Heel veel geluksmomentjes, simpel, klein, toegankelijk en toepasbaar, dat zijn de kernwoorden in mijn nieuwe werk. En vrede, wereldvrede, te beginnen bij jezelf. Want dat is mijn uiteindelijke doel. Stap voor stap, op een lichte manier, werk ik daar naartoe. Het feest begint met een 9-dagen durend feestje, een Boost voor je Hart. Vanaf 21 september, wanneer de donkere dagen in zicht zijn, wordt het genieten van het verzamelen van heel veel mooie momentjes. Simpel geluk en dat doen we samen. Elke dag een leuk opdrachtje in je mailbox, ervaringen delen in de Facebookgroep en er worden mooie prijzen verloot. Je hart gaat er een enorme boost van krijgen 🙂 🙂 🙂

Ik heb hier zo ontzettend veel zin in!
Meedoen? Oh ja, wat leuk als je dat doet! Je kunt je hier opgeven: http://www.peaces.nl/een-boost-voor-je-hart/

Maan zon