Wereldvrede. Dat is echt mijn allerallerallergrootste droom. Altijd al, maar nog niet zo lang geleden, tijdens een geleidemeditatie, durfde ik hem toe te laten. Want… onmogelijk, onbereikbaar, dat zal toch nooit kunnen? Toch?Ja, wie zal het zeggen? De kans is niet groot dat wij het nog gaan meemaken. Dat iedereen vrede ervaart en met respect met alle mede-aardbewoners omgaat.Maar dat wil niet zeggen dat we geen stappen kunnen zetten, of stapjes.
En dat is nou precies wat ik ben gaan doen. Dat werd mijn project. Mijn peace project. Ik ging onderzoeken hoe en of (maar eigenlijk weet ik wel dat dat kan) ik vrede in mezelf kan ervaren en mijn ervaringen delen. Eigenlijk is het niet helemaal nieuw, ik ben al heel lang bezig met vrede met mijn leven creëren. Op verschillende vlakken. Op mijn zestiende begon ik actief met bewustwording en sinds die tijd heb ik talloze workshops gevolgd en (mede)begeleid. Ook op creatief vlak heb ik ontzettend veel gedaan. In 2010 richtte ik me meer op ondernemen, geldzaken en hoe ik met mijn talenten en passies mijn geld kon gaan verdienen.
Nu komt het allemaal bij elkaar, wordt alles als het ware aan elkaar geweven, is Peaces ontstaan. Ik zou natuurlijk dolgelukkig zijn als ik mee zou maken dat de mensheid in vrede kan leven op deze schitterende en kostbare aardbol. Maar als ik echt het gevoel heb dat ik mijn leven ten volle leef, dat ik er alles aan doe om vrede te ervaren en ervoor gezorgd heb dat ik losse eindjes aan elkaar heb geknoopt, schulden heb ingelost en ruis tussen mij en andere mensen heb laten oplossen, dan draag ik mijn steentje bij. Als we dat nou allemaal doen, wow, wat een wereld zou dat zijn!

Wereldboom